Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Tips för att skriva dejtingprofil

Skriven av: Dejtingdate.se |   2009-07

dejtingprofilNär du registrerar dig på en dejtingsajt ska du även skapa en personlig dejtingprofil. Dejtingprofilen ska innehålla kortfattad information om dig själv, och kommer att visas för de andra medlemmarna på dejtingsajten. Skriver du en bra dejtingprofil, ökar chansen att de andra singlarna kontaktar dig. Här är några tips för att skriva dejtingprofil.

Ta god tid på dig

Att skriva en bra dejtingprofil som attraherar rätt typ av singlar kräver lite tid och eftertanke. Det är bra att som hastigast tänka igenom upplägget innan du börjar skriva. Vilka av dina intresssen ska du nämna? Hur ska du beskriva personen du söker? Ju mer tid du lägger på att skriva din dejtingprofil desto mera framgång kommer du att ha med din nätdejting.

Undvik negativitet

Har du varit på dejt med någon tjej eller kille som hela tiden klagar över sitt arbete eller sin livssituation med mera? Sådant negativt prat kan förstöra hela dejten. Samma sak gäller vid nätdejting, därför skall du undvika att uttrycka negativitet när du skriver din dejtingprofil.

Ge detaljer och var unik

För att skilja dig från mängden kan du gärna krydda texten i din dejtingprofil. Istället för att skriva "Jag gillar att resa och upptäcka nya platser" kan du exempelvis skriva "På ett sätt är jag som Indiana Jones, då jag gillar att resa och utforska nya platser" (lite överdrivet, men du fattar poängen).

Ladda upp ett foto

Flera undersökningar har visat att singlar som har foton i sina kontaktannonser oftare blir kontaktade av andra medlemmar. Många som nätdejtar läser inte ens dejtingprofiler som saknar foton. Utan ett foto kommer du ha svårt att konkurrera med alla andra medlemmar, som har ett. Kom ihåg att, även om du själv inte tycker att du är attraktiv, finns det tusentals andra personer som tycker det.

Ladda upp flera foton

Generellt sett är det bättre att ha flera foton. Ha gärna med bilder på dig själv i olika miljöer när du gör saker du tycker om. Om du gillar att åka skidor så ha med ett foto när du är i skidbacken. Undvik att ha med bilder som fokuserar på andra personer, fotografierna ska handla om dig själv.

Var ärlig med vad du söker

Genom att vara ärlig med vad du söker kommer du att attrahera personer som vill samma sak. Så om du letar efter livslång kärlek, skriv det. Om du däremot bara söker efter en vän så berätta det.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting