Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Nätdejting profil - välja foto

Skriven av: Dejtingdate.se |   2009-11

Utöver presentationstexten bör dejtingprofilen innehålla en bild på dig själv, men vilken typ av bild ska det vara? Här är några snabba tips om att välja foto för dejtingprofilen.

Undvik alltför roliga bilder

Att välja en bild där du ligger avsomnad på en efterfest kan vara lite roligt, men är inte att rekommondera.

Hela syftet med bilden är att de andra medlemmarna på dejtingsajten ska se hur du ser ut. Vill du framhäva att du gillar att festa, är är det bättre att skriva några rader om detta i presentationstexten.

Tänk på att de flesta seriösa dejtingsajter granskar medlemmarnas profilbilder innan de godkänns och publiceras.

Bra bilder att ha i sin nätdejting profil

Bra bilder att använda i nätdejtingprofilen är sådana som framhäver dina bästa egenskaper och som skapar en god balans mellan att vara charmiga och alldagliga.

Fixa inte upp dig till en orimlig nivå innan bilden tas. Skulle du träffa en potentiell friare senare, vill du inte att personen ska tänka "Egentligen tror jag att jag föredrog fotografiet".

Att försöka se ut som en supermodell kan dessutom skapa fler problem än det är värt. Du vill inte att de andra medlemmarna på dejtingsidan ska vara rädda för att kontakta dig, på grund av ditt perfekta utseende.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting