Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Nätdejting presentation - att välja rätt bild

Skriven av: Dejtingdate.se |   2012-03

Sex bra bildtips för dejtingprofilen

När du skapar din nätdejting presentation kan du även ladda upp ett foto, antingen på en gång eller vid ett senare tillfälle. Många undrar vilken typ av bilder de ska ha i sina dejtingprofiler. Här är några tips om detta. Inspiration till artikeln är hämtad från boken "Nätdejting - allt du behöver veta" av Marie Hagberg.

Foton på dig och ditt ex
Ett stort misstag är att välja en bild på dig och din ex-pojkvän/flickvän. Ingen potentiell dejt är det minsta intresserad av att veta hur ditt ex såg ut. En sådan bild ger också signalen att du inte är riktigt färdig med den partnern än.

Oskarpa och gamla bilder
Bilderna i din nätdejting presentation ska vara skarpa och tydliga, så att det andra kan se hur du ser ut. Suddiga, otydliga bilder kan ge intrycket att du inte är seriös med din nätdejting.

Använd inte heller bilder som är flera år gamla. Även om det känns lockande att välja en bild där du vägde 15 kilo mindre, är det ingen bra idé. Tänk lite framåt och fundera på hur du kommer känna dig på första dejten, ifall personen du träffar inte kan dölja sin förvåning.

Solglasögon
Självklart är det viktigt att de andra singlarna kan se dina ögon. Har du laddat upp flera bilder är det okej att ha solglasögon på någon bild, men inte på bilden som visas på förstasidan.

Halvnakna bilder
Tänk på att om du har bilder där du är strandklädd, kan det lätt uppfattas som om du är ute efter sexuella kontakter.

Stirriga och allvarliga bilder
Se till att välja bilder där du ser glad ut. Ett leende lyser upp bilden och kommer ge fler kontaktförfrågningar. Att se ut som en tråkmåns är inget bra recept för framgång på dejtingsajterna. Försök också att undvika stirrblicken, du blir ingen dejtingmagnet på att se rädd ut framför kameran.

Festbilder
Tycker du om att festa kanske det känns lockande att visa detta i dejtingprofilen och välja en bild tagen från någon fest. Problemet med festbilder är att de ofta är otydliga och involverar andra personer. Bilderna i dejtingprofilen ska handla om dig själv och gillar du att festa är det bättre att nämna det i dejtingprofilens presentationstext. Tänk också på att flera datingsidor granskar profilbilden innan den godkänns.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting