Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Skriven av: Dejtingdate.se

Enligt uppgifter från dejtingsajter är söndagar med dåligt väder den bästa dagen för att nätdejta.

En vanlig fråga om nätdejting som många ställer sig är, vilken är den bästa dagen att nätdejta på? Eller, när finns det flest singlar online?

Uppgifter som bekräftats av flera dejtingsajter i Sverige visar att söndagar är den populäraste nätdejtingdagen och att den månad som lockar flest personer till dejtingsajterna är januari.

Att det är söndagar beror på att det är då vi har som mest tid över. En dejtingsajt (Parship) har sagt att deras TV-reklam ger bäst resultat på just söndagar, vilket inte är så konstigt med tanke på att det kan ta lite tid att skriva en bra dejtingprofil och göra ett personlighetstest.

Ett annat skäl till att söndagar är populära är att många har festat till det på helgen och fått lite extra sug att träffa någon. Att dejtingsajter har flest besökare på vintern behöver nog ingen vidare förklaring - vi bor ju i Sverige.

Vädret påverkar mycket

När vi väljer att nätdejta beror också till stor del på vädret. Är det sommar och strålande solsken kan man inte förvänta sig att hitta rekordmånga singlar online. Är det däremot vinter eller regnigt ute, flirtas det hejvilt på dejtingsajterna.

Så nästa gång du vill ha stort urval på dejtingsajterna eller ser TV-reklam för en dejtingsajt - tänk söndag.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting