Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Att välja bra dejtingsajter

Skriven av: Dejtingdate.se |   2009-11

Många som ska prova nätdejting tycker det är svårt att veta vilken dejtingsajt de ska välja. Liksom när man i verkliga livet kommer till en ny stad och skall gå ut och ha roligt på kvällen, finns det många olika alternativ. Här är några tips för välja bra dejtingsajter.

Åldern på de andra medlemmarna

En faktor som spelar stor roll är åldern på de andra medlemmarna. Nästan alla vill nätdejta på sajter som har många medlemmar i samma åldersgrupp som de själva. För att få en hum om hur åldersfördelningen är, kan du göra en gratis registrering och göra några profilsökningar. Dejtingprofilerna som visas i sökresultatet kommer både att visa personernas användarnnamn och ålder.

Ibland kan även dejtingsajternas design och bilder som visas på startsidan ge en antydan om vilken åldersgrupp en dejtingsajt främst riktar sig mot.

Dejtingsajternas priser

De flesta dejtingsidor har reducerade medlemskapspriser ifall du tecknar medlemskap för flera månader på en gång. Om du är ny och lite osäker på om en viss dejtingsajt passar dig, vill du kanske inte binda upp dig på för lång tid. Därför är det bra att se vilket som är det kortaste medlemskapet en dejtingsajt erbjuder och vad det kostar.

Olika dejtingsajter har olika funktioner

Olika dejtingsajter har även olika typer av funktioner. När vi talar om funktioner menas bl.a. på vilka sätt medlemmarna kan ha kontakt med varandra och hur sajternas profilsök-funktioner fungerar.

Alla dejtingsajter har inbyggda meddelandesystem som medlemmarna använder för att skicka privata medelanden till varandra. Många sajter har även något som kallas för "blinkningar" eller "flirtar" som används för att ta kontakt med och visa intresse för andra medlemmar. Vissa dejtingsajter stödjer ytterliggare funktioner såsom live-chatt och konversationer med webbkamera.

Låt dock inte utbudet av funktioner styra ditt val av dejtingsajt alltför mycket. Det viktigaste är att du tycker de andra singlarna på dejtingsajten verkar intressanta och passar dig.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting