Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Börja nätdejta - vad behövs?

Skriven av: Dejtingdate.se |   2009-06

Även om det är enkelt att börja nätdejta, undrar en del om det behövs några särskillda datorkunskaper eller någon speciell teknisk utrustning för att komma igång. Denna artikel tar upp vad som behövs för att börja med nätdejting.

En dator med tillgång till Internet

För att kunna börja nätdejta behöver du självklart ha en dator med tillgång till Internet. Uppkopplingen behöver inte vara speciellt snabb och det spelar ingen roll om det är en PC eller Mac.

Grundläggande datorfärdigheter

Dejtingsidor på Internet är designade för att vara enkla att använda, men kräver ändå att du har en viss erfarenhet av att använda datorer. Ifall du inte vet hur man skickar och tar emot e-post, kan du behöva tänka på att öva upp dina datorfärdigheter innan du börjar med nätdejting.

En e-postadress

När du registrerar sig på en dejtingsajt behöver du uppge en e-postadress. Men när du kommunicerarar med andra medlemmar använder du sajternas interna meddelandesystem. Andra medlemmarna kan alltså inte se din riktiga e-postadress.

Tänker du bli medlem på flera olika dejtingsajter kan det vara bra att skaffa en extra e-postadress som fungerar som din "dejting e-postadress". En del dejtingsajter mailar nämligen ut partnerförslag och information om vilka andra medlemmar som besökt din dejtingprofil. Är du medlem på många dejtingsajter kan det bli en hel del mail. Både Hotmail och Gmail erbjuder gratis e-postadresser.

Endast vid betalmedlemskap -  Kreditkort eller annat betalningsmedel

Väljer du att skaffa ett betalmedlemskap på någon dejtingsida sker betalningen vanligtvis med kreditkort. Men vissa dejtingsajter stödjer även andra betalningsmetoder såsom internetbank, bankgiro, SMS-betalning och Paypal.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting