Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Bästa dejtingsajten - vilken är det?

Skriven av: Dejtingdate.se |   2010-01

En vanlig fråga när det gäller nätdejting är vilken som är den bästa datingsajten? Eftersom det tiil stor del beror på vem som frågar och vad personen söker, är det svårt att ge ett direkt svar på frågan, men här är några saker att tänka på.

Aktiviteter?

Känns matchmaking komplicerat och ointressant, men du är aktiv och vill ha möjlighet att träffa de andra medlemmarna i verkliga livet, kanske en dejtingsajt som anordnar mycket singelaktiviteter passar dig bäst.

Nischad dejtingsajt?

Har du ett speciellt intresse och vill träffa likasinnade singlar, så finns det nischade dejtingsajter. Nischade dejtingsajter vänder sig mot smala målgrupper och har därför mycket färre medlemmar än de stora mer välkända dejtingsajterna.

Här får du göra en avvägning om detta är bättre eller sämre än att välja någon av de större dejtingsajterna. I och med att de stora dejtingsajterna har såpass många medlemmar finns nästan alla typer av personer aktiva på sajterna.

Stora välkända dejtingsajter är bra

Överlag anser vi att den bästa dejtingsajten är någon av de stora, av följande skäl:

  • De har många medlemmar, varav majoriteten många seriösa med sin dejting
  • De har välutvecklade gränssnitt och funktioner
  • De arbetar för hög säkerhet
  • En del har matchmaking

Eftersom alla dejtingsajter har fri registrering är det rekommenderat att testa olika sajter för att testa gränssnitten och se vilka medlemmar som finns. Därefter går det eventuellt att gå vidare med ett betalmedlemskap på den dejtingsajt som kändes bäst.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting