Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Kontaktannonser

dejtingsajter kallas kontaktannonser även för dejtingprofiler eller nätdejtingpresentationer, och används för att beskriva och sälja in sig själv till de andra singlarna. Skriver du en bra kontaktannons ökar dina chanser för att lyckas med nätdejting. Här listas några artiklar som handlar om att skriva dejtingprofil.

Artiklar om att skriva dejtingprofil

Tips för att skriva dejtingprofil

När du registrerar dig på en dejtingsajt ska du även skriva en personlig dejtingprofil. Din dejtingprofil ska innehålla kortfattad information om dig själv och kommer att vara synlig för de andra singlarna på dejtingsajten.


Skriva kontaktannonser del 1

Något av det första du ska göra när du blivit medlem på en dejtingsajt är att skriva en personlig dejtingprofil eller kontaktannons. Syftet är att beskriva dig själv och texten kommer ha stor betydelse för om andra singlar kommer vilja kontakta dig.


Skriva kontaktannonser del 2

Detta är del två av artikeln som handlar om att skriva kontaktannonser på dejtingsajter. I första delen kunde du bland annat läsa att de bör innehålla en bild och vara lagom långa osv. Här kan du läsa lite mer om vikten av att ha med detaljer och att välja ett bra användarnamn.

Kontaktannonser tips från DN

Nyligen publicerade Dagens Nyheter en artikel om dejting på nätet och hade även med lite läsvärda tips om att skriva dejtingprofiler.


Exempel på dåliga kontaktannonser

När du surfar runt på dejtingsajterna kommer du att stöta på både bra och dåligt skrivna kontaktannonser. Här är några exempel på kontaktannonser som inte imponerar.


Läs mer om nätdejting på sidan med nätdejting tips

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting