Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Maria Wetterstrand het bland singlar

Skriven av: Dejtingdate.se

Mötesplatsen har frågat sina medlemmar vilken svensk partiledare de helst skulle vilja dejta.

Inför riksdagsvalet gjorde dejtingsajten Mötesplasten en webbundersökning där de frågade sina medlemmar vilken svensk politiker de helst skulle vilja träffa på en lunchdate. De hetaste namnen bland partiledarna visade sig vara en miljökämpe och en statsminister.

Bland de kvinnliga politikerna var miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand mest populär. Wetterstrand har tidigare utsetts till en av Sveriges sexigaste politiker och hela 48 procent av killarna svarade att de helst ville dejta henne. Gudrun Schyman var näst populärast bland killarna.

När tjejerna fick välja var statsminister Fredrik Reinfeldt mest populär att dejta. Lite mer än 33 procent av tjejerna röstade på moderatledaren. Liksom Maria Wetterstrand har även Reinfeldt tidigare hamnat bra på listor över de sexigaste politikerna.

De partiledare som singlarna på Mötesplatsen var minst intresserade av att dejta var Peter Eriksson, Göran Hägglund och Jan Björklund.

Men hur gick det då för Lars "bröstpumpen" Ohly?, Jo han var näst populärast bland de manliga politikerna och fick 12 procent av kvinnornas röster.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting