Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Att betala på dejtingsajter allt vanligare

Skriven av: Dejtingdate.se

Samtidigt som nätdejting växer, ökar antalet svenska singlar som är beredda att betala för att använda dejtingsajter.

Att träffa en partner genom en dejtingsajt är inte längre någonting ovanligt eller konstigt. Nätdejting har blivit av de vanligaste sätten att träffas på. Utvecklingen har gått otroligt snabbt och jämfört med hur många medlemmar dejtingsajter i Sverige hade för några år sedan mot nu så är skillnaden enorm.

Meetic har fyrdubblat sin omsättning på 5 år

En stor dejtingsajt som vi skriver om är Match.se. På fem år har Meetic (företaget som äger Match) fyrdubblat sin omsättning. En annan dejtingsajt som vuxit rejält är Mötesplatsen, på fem år har omsättningen femdubblats.

Att dejtingsajterna växer beror på att fler människor testar nätdejting och framförallt på att fler singlar är villiga att betala för att dejta på nätet. Idag betalar tiotusentals svenskar mellan 50 - 300 kr i månaden för att vara premiummedlem på någon dejtingsajt.

För de som är tveksamma till att betala för att nätdejta har nästan alla dejtingsajter gratis registrering för nya medlemmar. En gratis registrering fungerar utmärkt för att testa en dejtingsajt. Ett annat alternativ är att dejta på dejtingsajter som enbart har gratismedlemmar. Läs mer om detta på sidan som handlar om gratis dejtingsajter på nätet.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting