Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

MillionaireMatch.com - dejtingsajt för rika

Skriven av: Dejtingdate.se

MillionaireMatch.com är en av nätets mest kända dejtingsajter för rika och har funnits sedan 2001.

På internet finns det verkligen dejtingsajter för alla smaker, vad sägs t.ex. om dejtingsajter för rika. En dejtingsajt för rika som funnits sedan 2001 och som var en av de första inom området är den Kanada-baserade sidan MillionaireMatch.com

När MillionaireMatch själva beskriver sin sajt och sina medlemmar låter det så här:

MillionaireMatch är den första, största och mest effektiva mötesplatsen i världen för att komma i kontakt med, dejta och gifta sig med framgångsrika vackra människor.

Våra medlemmar är chefer, professionella idrottare, läkare, advokater, investerare, entreprenörer, drottningar skönheter, fitness-och Hollywood-kändisar, bara för att nämna några.

Även om MillionaireMatch har medlemmar som stämmer in på ovanstående beskrivning finns det också gott om medlemmar som inte alls stämmer in på beskrivningen. Ofta handlar det då om personer som drömmer om att träffa en rik man och som många skulle beskriva som Golddiggers.

Millionär certifiering

För att singlarna ska kunna styrka att de är förmögna har MillionaireMatch något de kallar för "millionär certifiering" som går ut på att medlemmarna kan skicka in ett CPA-intyg på att att de tjänar mer än 150 000 dollar per år eller har tillgångar på över 1 miljon dollar. För medlemmar som genomgått certifieringen visas en bild på en diamant i dejtingprofilen.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting