Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Dejting för äldre

Kära besökare - Denna sida har inte uppdaterats på väldigt länge, informationen är många gånger inaktuell.

Samtidigt som nätdejting blir alltmer populärt är det många lite äldre singlar som fått upp ögonen för att träffas på nätet. Tillhör du denna grupp har du troligtvis andra prioriteringar än yngre personer. Familjebildande och karriär är kanske redan avklarat och andra faktorer kommer ha mera betydelse i din nästa relation.

På Internet finns det dejtingsajter som endast vänder sig mot personer som passerat en viss ålder. Det positiva med nischade dejtingsajter för äldre att du endast träffar personer i din egen åldersgrupp. Nackdelen med nischade dejtingsajter är att de har färre medlemmar än de mer etablerade sajterna.

På denna sida listas två olika grupper av dejtingsajter. Den första gruppen är mer välkända dejtingsajter som gärna vänder sig mot personer som är lite äldre.

Logotyp Mer information Gratis registrering Till sidan
  1. Match Läs mer om Match
  2. eDarling Läs mer om eDarling

Nischade dejtingsajter för äldre

Här under listas nischade dejtingsajter som endast vänder sig mot personer som passerat en viss ålder.

39Plus

39Plus är en dejtingsajt för personer som fyllt 39 år. Sajten har över 30 000 registrerade medlemmar. Vill du testa 39plus, för att se vilka andra medlemmar som finns på sidan, kan du registrera dig gratis.

Till 39Plus

Ljuva dagar

Ljuva dagar är en dejtingsajt för äldre som riktar sig mot personer som är 50+. Liksom med många andra nischade dejtingsajter är medlemsantalet ett problem - sidan har bara 1000 registrerade medlemmar.

Till Ljuva dagar

Seniorkontakten

Seniorkontakten är den dejtingsajt för äldre som funnits längst. Seniorkontakten vänder sig till personer som är över 50 år.

Till seniorkontakten

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting