Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

eDarling
eDarling i korthet
  • Matchmakingsajt
  • Personlighetstest
  • Partnerförslag
eDarling mer info

» Läs mer på sajten

Om eDarling.se

eDarling (www.eDarling.se) är en relativt ny dejtingsajt som etablerades i Tyskland 2009 och som kom till Sverige i Maj 2010. Sedan starten har eDarling lockat till sig en hel del dejtingsugna singlar i flera europeiska länder.

eDarling har som mål att utmana de stora aktörerna inom nätdejtingbranschen, och liksom en del andra dejtingsajter har man valt att basera sin tjänst på ett personlighetstest och en matchningsfunktion.

IdealPartner-metoden

Genom samarbete med forskare och psykologer har eDarling skapat "IdealPartner-metoden", en metod som används för att matcha ihop singlar på dejtingsajten. Alla nya medlemmar som registrerar sig på eDarling får till en början göra ett omfattande personlighetstest som tar ca 30-40 minuter.

Personlighetstestet används för att undersöka personlighetsdrag som är viktiga för fungerande förhållanden. Utifrån hur man svarat på testet ger eDarling förslag på andra medlemmar som har liknande eller kompletterande egenskaper. Förslagen kallas för partnerförslag och presenteras på ens personliga sida.

Kontakt med andra medlemmar

På eDarling går det bl.a. att ha kontakt med andra singlar genom att:

  • Skicka och ta emot meddelanden genom sajtens meddelandesystem.
  • Skicka leenden - används för att visa intresse och är detsamma som "flirtar" på vissa andra dejtingsidor.
  • Skicka små frågeformulär som innehåller fem personligt utvalda frågor. Utifrån svaren kan du avgöra om personen är intressant för dig eller inte.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting