Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Victoria Milan - Ny Dejtingsajt för Otrogna

Skriven av: Dejtingdate.se

Nu i dagarna kommer en dejtingsajt för otrogna som heter Victoria Milan att lanseras i Sverige.

Medans de flesta dejtingsajter på nätet riktar sig mot singlar, riktar sig Victoria Milan mot personer som redan är i en relation - d.v.s de som är beredda att vara otrogna.

Victoria Milan har mottot "Gör livet levande - ha en affär". Dejtingsajtens Vd Sigurd Vedal säger att sajten självklart är öppen för alla, men är främst designad för de som redan är i ett förhållande. Han säger också att det finns studier som visar att många som nätdejtar inte är helt ärliga med om de redan är i en relation eller ej.

Från böjan hade skaparna till Victoria Milan tänkt att bygga upp en helt vanlig dejtingsajt, men efter att ha gått igenom en rad olika idéer, bestämde de sig för att köra vidare på "dejting för otrogna" nischen.

I Aftonbladets artikel pratar relationsexperten Eva Rusz om två olika typer av otrohet. Icke planerad otrohet är lättare att förstå och förlåta än planerad otrohet som kan riva upp djupa sår hos de som drabbas.

»» Besök Victoria Milan

Victoria Milans mycket omtalade reklam

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting