Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Victoria Milans reklamfilm upprör

Skriven av: Dejtingdate.se

Många upprörs över att TV4 visar reklamfilm för Victoria Milan, som är en dejtingsajt för otrogna.

Till skillnad från 99% av alla datingsidor är Victoria Milan en dejtingsajt för otrogna, som kom till Sverige i slutet på 2010. Trots att sajten bara funnits sedan några månader tillbaka, har den redan skaffat sig många svenska medlemmar och fått mycket uppmärksamhet.

T.ex. så har en journalist registrerat sig på dejtingsajten "på skoj" för att se hur lång tid det tog innan någon som redan är i ett förhållande, tog kontakt.

Skälet till all uppmärksamhet är Victoria Milans TV-reklam, som bl.a. har visats på TV4. Men detta har lett till starka reaktioner bland allmänheten. Många personer frågar sig hur TV4 kan visa Victoria Milans reklamfilmer, i vilka företaget inte direkt smyger med sin affärsidé och mot vilka personer dejtingsajten riktar sig mot. Andra skriver att de blir äcklade av reklamsnutten, som de menar uppmanar till otrohet.

Se vår lista på svenska dejtingsidor

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting