Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Träffade kvinnor på dejtingsajter - blev rånad

Skriven av: Dejtingdate.se

I dagarna publicerade Aftonbladet en artikel som handlar om en man som blev utsatt för en rånkupp av en kvinna som han kommit i kontakt med via en dejtingsajt på Internet.

Mannen som är i 60-års åldern hade träffat en 21-årig kvinna på en nätdejtingsajt. Efter upprepade mailkontakter, bjöd mannen hem kvinnan till sin lägenhet för en första dejt. Det hela slutade väldigt olyckligt. Dagen efter dejten vaknade mannen upp bunden och märkte att lägenheten var länsad på värdesaker och pengar till ett värde av 40 000 kr.

Lyckligtvis kunde polisen gripa kvinnan senare, med hjälp a DNA-bevis. Hon hävdade att hon enbart varit lockbete och att två andra män låg bakom hela rånkuppen.

Aftonbladet går det att läsa mer om händelsen.

Nätdejting tips - Träffas på en offentlig plats

För att skydda sig mot denna typ av obehagliga händelser rekommonderar vi dig att läsa artikeln om nätdejting säkerhet. Artikeln tar bl.a. upp att den första dejten bör ske på en offentlig plats. Troligtvis hade det som hände aldrig hänt om mannen följt det rådet och träffat kvinnan på t.ex. ett café i stan.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting