Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Svenska singlar dejtar helst i skogen

Skriven av: Dejtingdate.se

En undersökning gjord av dejtingsajten Mötesplatsen visar att svenska singlar helst tar en promenad i skogen på vinterdejten.

Flera svenska dejtingsajter genomför regelbundet undersökningar för att lära sig mer om sina medlemmar. Inte sällan är det polls som medlemmarna kan svara på. För att ta reda på hur singlar i Sverige helst dejtar frågade Mötesplatsen sina medlemmar - Hur dejtar du helst i vinter?

Det visade sig att en romantisk promenad i skogen var den mest omtyckta aktiviteten bland båda könen. - En skogspromenad är aldrig fel - se bara till att du känner din dejt innan ni ger er ut alltför långt.

På andraplats kom mys i soffan med glögg och pepparkakor - Glöggen är en riktig favorit på vintern, att dela ett glas med en trevlig dejt slår högt.

På tredjeplats kom "Gå på spa en heldag och glömma vinterkylan utanför", men här svarade männen och kvinnorna olika. Samtdigt som männen väljer utomhuspicknick föredrar kvinnorna att besöka spa. - Konstigt att så många singlar väljer ytterligare en utomhusaktivitet med tanke på den svenska kalla vintern, ett varmt härligt spa känns skönare.

Svenska singlar ratar att gå på bio

Att gå på bio var inte alls omyckt. Bara 2% valde biomys som sitt första val - Inte helt förvånande med tanke på att det är svårt att prata under en film, men att hångla går ju bra.

Så här svarade singlarna på Mötesplatsen:

28 % Romantisk promenad i skogen, besöka fikastuga

25 % Hemma i soffan med glögg och pepparkakor

12 % Gå på spa en heldag och glömma vinterkylan utanför

10 % Varmt klädd, utomhuspicknick med varm choklad

8 % Hänga i pulkabacken, leka och brottas i snön

5 % Åka skoter tillsammans

4 % Heldagstur på långfärdsskridskor, medtag matsäck

4 % Äta julmat på restaurang

2 % En heldag på biografen, medtag gosig filt

1 % Pardansa på skridskobanan

Siffrorna kommer från denna sida på Mötesplatsen

Mer om Nätdejting

Bra att veta & Tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting