Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Träffa tjejer genom att dansa på rätt sätt

Skriven av: Dejtingdate.se

En studie från ett universitet i Strorbritanien visar att killar kan dansa på ett speciellt sätt för att träffa tjejer.

Kan killar dansa på ett speciellt sätt för att träffa tjejer på dansgolvet? Ja - i alla fall enligt forskarna på Northhumbria University i Storbritanien.

Under 2010 gjorde en grupp forskare på universitet en studie för att undersöka hur killar ska dansa för att ha störst attraktionskraft på tjejer.

I studien fick 19 killar dansa i ett laboratiorium som var utrustat med 12 stycken kameror som filmade alla deras rörelser.

Det inspelade materialet överfördes sedan till en dator där man skapade digitala figurer som återspeglade killarnas dansrörelser.

Därefter fick 35 kvinnor titta på och sätta betyg på hur de tyckte figurerna rörde sig. Utifrån kvinnornas svar kunde forskarna dra slutsatser om hur killar ska dansa för att attrahera och träffa tjejer på dansgolvet.

Studiens resultat

En av psykologerna som var med och genomförde studien säger att han och hans kollegor förväntade sig att benen och armarna skulle ha stor betydelse. Men istället visade det sig att kvinnorna var mer intresserade av hur killarna rörde överkroppen, bröstkorgen och huvudet.

Han menar också att om en kille vet vilka nyckelrörelserna är så kan han utveckla dem och därmed ha en större chans att attrahera och träffa tjejer på dansgolvet.

Studien visade också att bra dans hade ett nära samband med bra hälsa. Killarna som dansade fick även lämna blodprov och de som dansade "bäst" hade också de bästa blodvärdena.

Enligt studien ska killar dansa så här

Här under är ett filmklipp som visar hur killar ska dansa för att träffa tjejer på dansgolvet.

Så här ska killar inte dansa

Filmklipp som visar hur killar inte ska dansa för att träffa tjejer på dansgolvet.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting