Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Exempel på dåliga kontaktannonser

Skriven av: Dejtingdate.se

När du dejtar på nätet kommer du att stöta på kontaktannonser av varierande kvalitet. Vissa är både roliga och spännande medans andra är raka motsatsen. Här ges 4 exempel på dåliga kontaktannonser.

Alla som har använt dejtingsajternas sökfunktioner har säkert märkt att kontaktannonserna som visas i sökresultaten håller varierande kvalitet.

Det är de kreativa, genomtänkta och detaljerade kontaktannonserna som får uppmärksamhet, de dåliga ignoreras helt eller får det tufft bland all konkurrens som råder på dejtingsajterna. Här är 4 exempel på mindre bra kontaktannonser.

Kontaktannons 1
Jag är en 27 årig kille som läser på Lunds universietet. Jag gillar fotboll och att gå ut och dricka öl med mina vänner. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer:-)

Booom, killen verkar ha alla kvaliteter som tjejer söker. Lycka till!

Kontaktannons 2
Jag är en öppen kille på 38 år som gillar att träna och umgås med vänner. Jag gillar att träffa nya människor, och måste hela tiden ha något att göra.

Denna kontaktannons innehåller alldeles för lite information för att någon ska vilja ta kontakt. Kontaktannonser ska vara detaljerade så att läsaren får en uppfattning om vem personen är och vilka intressen han/hon har m.m. Detaljer gör även att likasinnade personer tar kontakt.

Kontaktannons 3
JAG ÄR EN KVINNA PÅ 42 ÅR SOM LETAR EFTER EN MAN SOM ÄLSKAR MYSIGA HEMMAKVÄLLAR MED FILM OCH MYS. JAG HAR ÄNNU INGA BARN MEN TRÄFFAR JAG DEN RÄTTA KAN DEN VARA INTRESSANT I FRAMTIDEN.

En kontaktannons som är skriven med stora bokstäver är inte bara jobbig att läsa, den ger också intrycket att personen som skrivit den skriker till en.

Kontaktannons 4
Tjena, jag är en kille på 29 år som brinner för sport. Vid sidan av arbetet går nästan hela min fritid åt till gymmet och träning.

Inte heller någon höjdare, även om killen lägger all sin tid på att sporta, behöver han inte uttrycka detta så tydligt. Få tjejer kommer känna att detta är en kille de kan spendera mycket tid med.

Mer om Nätdejting

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting